Laconia Sparta outdoor activities
Laconia Sparta outdoor activities
Laconia Sparta outdoor activities
Laconia Sparta outdoor activities
Laconia Sparta outdoor activities
Laconia Sparta outdoor activities2
Laconia Sparta outdoor activities3
Laconia Sparta outdoor activities4
Laconia Sparta outdoor activities1
Laconia Sparta outdoor activities5
Laconia Sparta outdoor activities
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Κάνε κράτηση τώρα!

Laconia Travel

Το γραφείο Διαχείρισης Προορισμού της Λακωνίας

Περιήγηση στα Αξιοθέατα της Σπάρτης

Η Σπάρτη ταυτίζεται με το μύθο και την αρχαία ιστορία της. Οι δραστήριοι επισκέπτες της όμως θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη σύγχρονη πόλη και την εξέλιξή της. Στη διάρκεια αυτής της ξενάγησης η Σπάρτη αποκαλύπτει τα πολλά της πρόσωπα και παρουσιάζεται μέσα από τα κτίρια, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Σας καλεί να ανακαλύψετε σημαντικές προσωπικότητες που σημάδεψαν την πορεία της, χαρακτηριστικές ιστορικές περιόδους και άγνωστες πτυχές της διοικητικής, αλλά και οικιστικής ανάπτυξης της πόλης. Γνωρίστε την πόλη περπατώντας τη και ζητήστε από τους έμπειρους ξεναγούς σας να μοιραστούν όλα τα μυστικά της!

Η κορυφή - 6 ώρες

  Ξεκινάμε από το Ορειβατικό Καταφύγιο στα 1550 μέτρα υψόμετρο. Μετά από λίγο βγαίνουμε από το ελατόδασος και μπαίνουμε στην αλπική ζώνη όπου η κορυφή υψώνεται από πάνω μας.

Νυχτερινή ανάβαση στην κορυφή του Ταϋγέτου - 6 ώρες

Το μονοπάτι μας, ξεκινά Ορειβατικό Καταφύγιο στα 1550 μ. υψόμετρο. Μετά από λίγο βγαίνουμε από το ελατόδασος και μπαίνουμε στην αλπική ζώνη όπου η κορυφή υψώνεται από πάνω μας.

Top Activities

Μονοήμερη στη Μονεμβάσια

Μονοήμερη στη Μονεμβασιά, βραχώδη τοπία, βυζαντινά κάστρα, αρχαίες πόλεις, παραλίες και παραδοσιακό φαγητό! 08 00 Ξεκινάμε από Σπάρτη 10 00 – 12 00 Πεζοπορία γύρω από την πάνω καστροπολιτεία 12 00 – 13 00 Βόλτα στα σοκάκια της κύριας πόλης 13 00 – 15 00 Μεσημεριανό

Μελισσοκομείο του Λιναρδάκη και ποδηλασία

Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Σπάρτης, ο Λιναρδάκης Βασίλης έχει δημιουργήσει ένα όμορφο οικογενειακό κέντρο παραγωγής μελιού. Το μέλι συλλέγεται από τις μέλισσες του κ. Λιναρδάκη. Οι μέλισσες τοποθετούνται σε πολλά σημεία στην ύπαιθρο της Λακωνίας.

Διάσχιση Πάρνωνα με ποδήλατο - 6 ώρες

Ξεκινάμε την ποδηλασία από το παλιό καταφύγιο του Πάρνωνα στα 1500 μ υψόμετρο. Ακολουθούμε τον δασικό δρόμο μέχρι το γραφικό χωριό Τσιτζίνα στα 1000 μέτρα. Η βαρύτητα παίρνει τον πλήρη έλεγχο και τα φρένα μας παίρνουν φωτιά!

Σχετικά με τον Covid -19

Το Laconia Travel, ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες για τον εμβολιασμό και τον αυτοέλεγχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού υπουργείου Υγείας. Επιπλέον, η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα και αναγκαιότητα προκειμένου να προστατευθούν οι ζωές της κοινότητας από την εξάπλωση του ιού κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Δραστηριότητες Λακωνία Σπάρτη

Υπαίθριες Δραστηριότητες Λακωνία Σπάρτη

Η εταιρεία μας είναι το Γραφείο Διαχείρισης Προορισμού της περιφέρειας Λακωνίας. Η ιδέα ενός μηχανισμού που συγκεντρώνει ανθρώπινο δυναμικό, τουριστικούς πόρους, δραστηριότητες προκειμένου να μεγιστοποιήσει την εμπειρία ενός επισκέπτη στην περιοχή μας έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Πεζοπορία, ποδηλατικές διαδρομές, αναρρίχηση, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, 4×4, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, σπήλαια, αγροτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό, γευσιγνωσία κρασιού κ.λπ. είναι δραστηριότητες που μπορεί να δοκιμάσει ένας επισκέπτης στη Λακωνία. Ο Ταΰγετος και ο Πάρνωνας, η Μάνη και η Μονεμβασιά της χερσονήσου, η Ελαφόνησος και η κοιλάδα της Σπάρτης συνθέτουν ένα πλούσιο και ανέγγιχτο σκηνικό.

Ακόμη περισσότερο, πεποίθησή μας είναι ότι ο θεματικός τουρισμός (περιπέτειας, θρησκευτικός κ.λπ.) κερδίζει συνεχώς έδαφος. Σκεφτήκαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε κάθε δραστηριότητα που προσφέρουν στην περιοχή μας πιστοποιημένοι επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού κάτω από μια στέγη.

Επιπλέον, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι στον τομέα τους, με κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και την αναψυχή των πελατών. Η εταιρεία μας πληροί τις προϋποθέσεις και το νομικό πλαίσιο σε σχέση με την ασφάλιση συνεργατών, πελατών και συνοδών.

Rent a car in Laconia

Accommodation in Laconia

elΕλληνικά